Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maailman paras brownie

1 h 10 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 50 min

Varoitus: tässä on huippuhyvä brownie! Se on paitsi supersuklainen, myös melkein liian makea. Leikkaa se pieniksi paloiksi, sillä tästä leivonnaisesta riittää isommallekin joukolle.

18.2.2016
Reseptin ainekset
20 palaa
200 g
tummaa suklaata
100 g
maitosuklaata
250 g
voita
3 - 5 dl
fariinisokeria
4
isoa huoneenlämpöistä kananmunaa
2 1/4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
200 g
vadelmia (tuoreita tai pakaste)

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi noin 20 x 30 sentin kokoiseen vuokaan.

2. Rouhi suklaat ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Sulata miedolla lämmöllä hieman sekoitellen.

3. Sekoita joukkoon munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot ja kaakao. Kääntele nopeasti seokseen vadelmat. Voit säästää osan vadelmista koristelua varten.

4. Kaada taikina uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia tai kunnes paistos on tahmean kypsää. Kokeile kypsyyttä tikulla; siihen saa jäädä hieman taikinaa. Brownien paistamisessa saa olla valppaana, sillä liikaa paistettuna siitä tulee kuiva. Jos kuitenkin paistoit sen liian raa’aksi, laita brownie jääkaappiin ja anna viilentyä muutama tunti. Tarkka paistoaika riippuu uunin tehosta.

5. Tarjoa brownie huoneenlämpöisenä vadelmien sekä vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vatkatun vaniljakastikkeen kanssa. 

Vinkki! Täydellinen brownie on ihanan tahmea. Jos taikina jää kuitenkin liian raaaksi, anna sen viiletä jääkaapissa muutama tunti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt