Maku

Luumurahka – jälkiruoka, joka tuo mieleen joulut mummolassa

5 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen
Luumurahka on maailman helpoin joulujälkiruoka, sillä se valmistuu viidessä minuutissa. Mausta luumurahka kanelilla ja rommilla ja jätä se herkullisen raidalliseksi.
GL
KA
MU
3.91
0
Kuvat Timo Pyykkö


Ainekset (4 annosta)

Luumurahka

  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/2 tlkanelia
  • 250 gmaitorahkaa
  • 300 gmarmeladia (luumu)
  • 1 rklrommia
Tulosta

Luumurahka valmistuu näin:

  1. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta kanelilla.
  2. Sekoita rahka ja reilu puolet marmeladista toisessa kulhossa. Mausta halutessasi rommilla.
  3. Kääntele joukkoon kermavaahto.
  4. Lisää loppu marmeladi ja kääntele luumurahka raidalliseksi.
  5. Nostele luumurahka tarjoilukulhoihin.
MITÄ PIDIT?
3.91
Kommentoi »