Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
No nyt on kätevää

Maailman helpoimmat hedelmäpiirakat päärynästä, omenasta tai luumuista – nämä syntyvät valmiista lehtitaikinasta!

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Söpöt pikkupiirakat syntyvät näppärästi valmiista lehtitaikinasta. Herkut onnistuvat melkeinpä mistä tahansa hedelmästä. Taiteile hedelmiin hauskat lehdet taikinasta ja paista!

29.8.2024

Reseptin ainekset
6
päärynää tai omenaa (tai 12 luumua)
3
lehtitaikinalevyä (maidoton)
3 rkl
sokeria
1 rkl
tomusokeria

Maailman helpoimmat hedelmäpiirakat – ohje:

  1. Nosta lehtitaikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle sulamaan.
  2. Käsittele valitsemasi hedelmät. Halkaise päärynät ja poista siemenkota. Halkaise omenat ja poista siemenkota. Halkaise luumut ja poista siemen. Leikkaa päärynöiden ja omenien pintaan viiltoja veitsellä. Jätä luumujen pinta ehjäksi.
  3. Laita sokeri lautaselle, kasta hedelmän puolikas sokerissa ja nosta se taikinan päälle.
  4. Leikkaa veitsellä taikinasta hedelmän muotoisia paloja, mutta jätä reunaan ½ cm ylimääräistä taikinaa. Tee lisäksi yläreunaan lehden muotoiset koristeet taikinasta.
  5. Paista piirakoita 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
  6. Koristele piirakat tomusokerilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt