Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rapea rösti

Raasta ja paista! Rapeaksi ruskistetut maa-artisokkaröstit ovat juuresruokaa parhaimmillaan

30 min

Maukas maa-artisokka maistuu ihanalle röstinä. Tarjoa maa-artisokkaröstit blinien tapaan mädin, smetanan, sipulin ja tillin kanssa.

23.12.2024
Reseptin ainekset
12 röstiä
300 g
maa-artisokkia
2
jauhoista perunaa
2
kevätsipulinvartta
4 rkl
timjamia hienonettuna
2
munaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
25 g
voita
Lisäksi
1
punasipuli
1 prk (120 g)
smetanaa
1 dl
mätiä tai merileväkaviaaria
1 dl
tilliä hienonnettuna

Maa-artisokkaröstit – ohje:

  1. Kuori maa-artisokat ja perunat tai pese ne hyvin ja käytä kuorineen. Hienonna kevätsipulit ja timjami.
  2. Raasta maa-artisokat ja perunat raastimen isolla terällä. Purista raaste kuivaksi ja laita kulhoon. Riko joukkoon munat. Lisää kevätsipuli, timjami ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Paista taikinasta pieniä röstejä rasvatulla lettupannulla 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
  4. Kuori ja hienonna punasipuli. Laita röstit tarjoiluastialle, lisää päälle smetanaa, merileväkaviaaria, sipulisilppua ja tilliä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt