Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maa-artisokka-pyttipannu ja chilisiemenet

45 min

Maa-artisokan kuorimisen kanssa tuskailu päättyy tähän. Maa-artisokka-pyttipannussa mukulat paistetaan kuorineen ja chilisiemenet ripotellaan päälle.

1.6.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
maa-artisokkia
1
iso sipuli
200 g
herkkusieniä
100 g
lehtikaalia
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
4
kananmunan keltuaista (tai paistettua munaa)
Chilisiemenet
100 g
siemeniä (pinjan-, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä
½-1
punainen chilipalko
1½ rkl
öljyä
ripaus suolaa

1. Pese maa-artisokat huolellisesti. Pilko ne suupaloiksi kuten pilkkoisit perunan pyttipannuun.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Puolita herkkusienet, lohko isoimmat neljään osaan. Irrota lehtikaaleista paksut lehtiruodit. Suikaloi lehdet.

3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää maa-artisokat ja sipulit. Paista noin 5 minuuttia, kunnes maa-artisokat alkavat olla pehmeitä ja saada väriä. Lisää sienet ja jatka paistamista pari minuuttia.

4. Lisää suikaloidut lehtikaalit ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

5. Erottele kananmunista keltuaiset ja kippaa ne maa-artisokka-pyttipannuannosten päälle. Vaihtoehtoisesti voit tarjoilla maa-artisokka-pyttipannun paistettujen kananmunien kanssa.

Näin teet paahdetut chilisiemenet

1. Paahda siemeniä pannulla, kunnes ne alkavat saada väriä. Siirrä siemenet sivuun odottamaan.

2. Hienonna chili. Kuumenna öljy pannulla ja paista chilejä keskilämmöllä muutaman minuutin ajan.

3. Kaada chiliöljy siemenien joukkoon ja lisää suola. Sekoita niin, että öljy ja suola levittyvät tasaisesti. Ripottele chilisiemeniä pyttipannun päälle.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt