1. Pese maa-artisokat huolellisesti. Pilko ne suupaloiksi kuten pilkkoisit perunan pyttipannuun.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Puolita herkkusienet, lohko isoimmat neljään osaan. Irrota lehtikaaleista paksut lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää maa-artisokat ja sipulit. Paista noin 5 minuuttia, kunnes maa-artisokat alkavat olla pehmeitä ja saada väriä. Lisää sienet ja jatka paistamista pari minuuttia.
4. Lisää suikaloidut lehtikaalit ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Erottele kananmunista keltuaiset ja kippaa ne maa-artisokka-pyttipannuannosten päälle. Vaihtoehtoisesti voit tarjoilla maa-artisokka-pyttipannun paistettujen kananmunien kanssa.
1. Paahda siemeniä pannulla, kunnes ne alkavat saada väriä. Siirrä siemenet sivuun odottamaan.
2. Hienonna chili. Kuumenna öljy pannulla ja paista chilejä keskilämmöllä muutaman minuutin ajan.
3. Kaada chiliöljy siemenien joukkoon ja lisää suola. Sekoita niin, että öljy ja suola levittyvät tasaisesti. Ripottele chilisiemeniä pyttipannun päälle.