


Kun klassikot kohtaavat
Luumutiramisu – luumurahka saa uuden ilmeen tiramisun hengessä
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Luumutiramisu on tyylikäs jälkiruoka joulunajan juhlapöytään. Kerroksittain koottu keksin, kahvin ja luumurahkan yhdistelmä on samettisen herkullinen.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 tlk (2 dl)
vispikermaa
1 prk (250 g)
maitorahkaa
1 dl
luumumarmeladia
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
100 g
savoiardikeksejä
1 dl
vahvaa kahvia
5 cl
amarettolikööriä
1 rkl
kaakaojauhetta
Luumutiramisu – ohje:
- Vaahdota kerma ja sekoita maitorahkan kanssa kulhossa. Lisää luumumarmeladi, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
- Sekoita kahvi ja likööri.
- Laita neljän annoskulhon pohjalle kerros luumurahkaa. Kostuta keksejä kahvissa ja jaa ne kulhoihin rahkan päälle. Lisää loput rahkasta ja tasoita pinta. Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään 30 minuutiksi.
- Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat