Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Croissant muuttui tortuksi! Luumukierteet valmistuvat valmistaikinasta ja hillosta kädenkäänteessä

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Nyt leivotaan joulutortut uudella tavalla! Luumukierteet valmistuvat helpommin kuin uskotkaan. Kaiken lisäksi croissant-taikinan ja luumuhillon yhdistelmä on kerrassaan herkullinen.

26.11.2021
Reseptin ainekset
6 kpl
1 prk
valmista croissant-taikinaa
3–6 rkl
luumuhilloa
(tomusokeria)

Luumukierteet – ohje:

  1. Avaa taikinapakkaus ja levitä taikina pöydälle. Leikkaa se kolmeen osaan pystysaumojen kohdalta.
  2. Levitä levyille luumuhilloa ja pyöritä rulliksi. Leikkaa kukin rulla kahdeksaan osaan. Nosta neljä rullaa pellille leivinpaperille kiinni toisiinsa niin, että saumat osoittavat tortun keskelle.
  3. Paista luumukierteitä 200 asteessa 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi ja koristele luumukierteet halutessasi tomusokerilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt