


Croissant muuttui tortuksi! Luumukierteet valmistuvat valmistaikinasta ja hillosta kädenkäänteessä
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Nyt leivotaan joulutortut uudella tavalla! Luumukierteet valmistuvat helpommin kuin uskotkaan. Kaiken lisäksi croissant-taikinan ja luumuhillon yhdistelmä on kerrassaan herkullinen.
Reseptin ainekset
6 kpl
1 prk
valmista croissant-taikinaa
3–6 rkl
luumuhilloa
(tomusokeria)
Luumukierteet – ohje:
- Avaa taikinapakkaus ja levitä taikina pöydälle. Leikkaa se kolmeen osaan pystysaumojen kohdalta.
- Levitä levyille luumuhilloa ja pyöritä rulliksi. Leikkaa kukin rulla kahdeksaan osaan. Nosta neljä rullaa pellille leivinpaperille kiinni toisiinsa niin, että saumat osoittavat tortun keskelle.
- Paista luumukierteitä 200 asteessa 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi ja koristele luumukierteet halutessasi tomusokerilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat