Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohifilee ja parsa uunissa

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Nyt on helppoa! Asettele folion paloille lohta, lisää päälle parsaa, purjoa sekä sitruunankuorta. Työnnä uuniin. Kohta herkutellaan.

18.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lohi- tai kirjolohifileetä
450 g
vihreää parsaa
½
purjo
2
sitruunaa
4 rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1 dl
tuoretta tilliä
  1. Leikkaa kalafilee neljään samankokoiseen palaan.
  2. Leikkaa parsojen päästä pari sentin pala kovaa tyveä pois. Leikkaa parsat 2–3 cm:n paloiksi.
  3. Huuhtele ja hienonna purjo. Raasta pestyistä sitruunoista kuori ja jaa sitruunat lohkoiksi.
  4. Revi foliosta 4 palaa. Aseta folion paloille lohi, lisää päälle parsaa, purjoa sekä sitruunankuorta ja -lohkoja.
  5. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna päälle tuoretta tilliä.
  6. Sulje foliot tiiviisti ja kypsennä lohta ja parsaa 200-asteisen uunin keskitasolla 20–30 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoile kaikille ruokailijoille oma annos uunissa kypsennettyä lohta ja parsaa.

Vinkki!

Katso myös sivustomme suosituin uunilohiresepti, jolla valmistuu maukas ja mehevä arkiruoka!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt