


Linssipasta – nopea ja vaivaton arkiruoka valmistuu yhden pannun taktiikalla
20 min
Linssipasta on kokeilemisen arvoinen arkiruoka, joka hämmästyttää helppoudellaan. Runsaskuituisen kaurapastan ja linssien yhdistelmä pitää nälän loitolla pitkään.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
chilijauhetta
½ tl
suolaa
1½ dl
punaisia linssejä (kuivattuja)
1 prk (340 g)
tomaattikastiketta (Jävlä sås Bolag)
3 dl
vettä
2 rkl
kasvisfondia
200 g
kaurapastaa (esim. Torinon kauraparsakaalipasta)
1 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
Linssipasta valmistetaan näin:
- Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä korkeareunaisessa pannussa. Lisää mausteet.
- Huuhtele ja valuta linssit. Lisää linssit, tomaattikastike, vesi ja fondi pannulle. Keitä pari minuuttia.
- Lisää pasta ja keitä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja linssit ovat kypsiä. Mausta kuivayrteillä.
Vinkki!
Punaisia linssejä ei tarvitse liottaa ja ne kypsyvät kymmenessä minuutissa. Tämän linssipastan idea on, että punaiset linssit ja pasta kypsyvät yhtä aikaa tomaattikastikkeessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat