Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Linssibolognese – nopsa arkiruoka, josta tykkää koko perhe

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Linssibolognese on herkullinen vaihtoehto tutulle jauhelihakastikkeelle. Haudutettu vegebolognese valmistuu puolessa tunnissa pöytään.

29.1.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Linssibolognese
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
oliiviöljyä
400 g
tomaattimurskaa tai kuorittuja tomaatteja
5 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia
2 dl
punaisia linssejä (kuivattuja)
1 rkl
oreganoa
½ tl
suolaa
⅓ tl
chilihiutaleita
⅓ tl
mustapippuria
1 tl
sitruunankuoriraastetta (luomu)
1 rkl
sitruunan mehua
Lisäksi
300 g
spagettia

Linssibolognese valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi, fondi ja linssit.
  2. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä ja kastike on sopivan sakeaa.
  3. Mausta oreganolla, suolalla, chilillä ja pippurilla.
  4. Lisää myös sitruunankuoriraaste ja mehu. Tarjoa linssibolognese kastike keitetyn spagetin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt