4(29)
Linssibolognese – nopsa arkiruoka, josta tykkää koko perhe
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Linssibolognese on herkullinen vaihtoehto tutulle jauhelihakastikkeelle. Haudutettu vegebolognese valmistuu puolessa tunnissa pöytään.
29.1.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Linssibolognese
1sipuli
1valkosipulinkynsi
1 rkloliiviöljyä
400 gtomaattimurskaa tai kuorittuja tomaatteja
5 dlvettä
1 rklkasvisfondia
2 dlpunaisia linssejä (kuivattuja)
1 rkloreganoa
½ tlsuolaa
⅓ tlchilihiutaleita
⅓ tlmustapippuria
1 tlsitruunankuoriraastetta (luomu)
1 rklsitruunan mehua
Lisäksi
300 gspagettia

Linssibolognese valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi, fondi ja linssit.
  2. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä ja kastike on sopivan sakeaa.
  3. Mausta oreganolla, suolalla, chilillä ja pippurilla.
  4. Lisää myös sitruunankuoriraaste ja mehu. Tarjoa linssibolognese kastike keitetyn spagetin kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo