Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suosikkidrinkki sukelsi jälkiruokaan! Limoncello spritz -juustokakut lumoavat ensimmäisestä lusikallisesta lähtien

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min

Limoncello spritz -drinkin makuiset annosjuustokakut ovat näyttävä jälkiruoka – herkullisuudesta puhumattakaan! Mantelikeksipohja, valkosuklainen juustotäyte ja limoncello-kiille muodostavat täydellisen kombon.

19.7.2022
Reseptin ainekset
4–5 annosta
150 g
cantuccini- eli mantelikeksejä
Täyte
100 g
valkosuklaata
200 g
sitruunatuorejuustoa
1 tl
vaniljasokeria
2 dl
vispikermaa
Limoncello-hyytelö
1½ dl
sitruunalikööriä (Limoncello)
1½ dl
kivennäisvettä
(keltaista pastaväriä)
2
liivatelehteä
Koristelu
minisitruunoita, sitruunamelissaa, hunajakukkia

Limoncello spritz -juustokakut – ohje:

  1. Hienonna mantelikeksit veitsellä pieniksi paloiksi ja pane lasien pohjalle.
  2. Paloittele ja sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki.
  3. Sekoita tuorejuusto ja vaniljasokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää suklaa koko ajan sekoittaen.
  4. Vatkaa kerma toisessa kulhossa pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele varovasti täytteeseen.
  5. Lusikoi tai pursota täyte keksimurun päälle. Nosta lasit peitettyinä jääkaappiin ja anna jähmettyä puoli tuntia.
  6. Valmista hyytelö. Upota liivatelehdet kylmään veteen likoamaan vähintään 5 minuutiksi.
  7. Sekoita likööri ja kivennäisvesi. Värjää halutessasi seos pastavärillä keltaisemmaksi.
  8. Nosta liivatelehdet pieneen kulhoon, älä purista ylimääräisiä vesiä pois. Sulata mikrossa noin 15 sekuntia. Sekoita liivateseos likööriseokseen.
  9. Kaada seos varovasti laseihin juustokakun päälle. Nosta lasit jääkaappiin noin tunniksi, kunnes pinta on hyytynyt. Viimeistele sitruunaviipaleilla, sitruunamelissalla ja kukilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt