Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Liha-makaronilaatikko – arjen lempiruoka ja koko perheen suosikki

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Liha-makaronilaatikko on koko perheen suosikki, joka valmistuu arjen kiireissäkin melkein kuin itsestään. Reilusta vuoallisesta riittää syötävää vielä seuraavaksikin päiväksi – jos siis santsikierroksen jälkeen makaronilaatikosta on jäljellä enää muruakaan!

24.2.2011
Reseptin ainekset
6 annosta
Liha-makaronilaatikko
5 dl
makaronia
1
sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
400 g
sika-nautajauhelihaa
Munamaito
2
munaa
5 dl
kevytmaitoa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Liha-makaronilaatikko – ohje:

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipuli. Kuullota sekoitellen ja siirrä lautaselle.
  3. Lisää jauheliha kuumalle pannulle ja paahda kypsäksi. Lisää joukkoon sipulit.
  4. Sekoita jauhelihaseos makaronien joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  5. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää maito ja mausteet. Kaada muna-maitoseos vuokaan.
  6. Paista liha-makaronilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunti.

Vinkit!

  • Hyödynnä juustonkannikat ja raasta niistä herkullinen pinta liha-makaronilaatikolle.
  • Katso myös perinteisen makaronilaatikon resepti, jolla valmistat lempeänmakuisen suosikkiruoan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt