Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Leipätikut ja valkosipulidippi

Hyödynnä leipäkoriin jääneet ruisleivät ja rouheleivät, ennen kuin ne kuivahtavat. Valmista yksinkertaisella ohjeellamme rapeita leipätikkuja ja kasta ne valkosipulidippiin.

7.3.2012
Reseptin ainekset
4 kpl
5 kpl
palaa ruisleipää
5 kpl
palaa rouheista leipää
3 kpl
valkosipulinkynttä
n. ½ dl
öljyä
2 tl
yrttimausteseosta
Dippiin:
100 g
yrttimaustettua tuorejuustoa
2 tl
sitruunamehua
pari basilikanoksaa

Tee näin:

1. Leikkaa leivät suikaleiksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita öljyyn valko­sipuli ja yrttimauste.

2. Asettele leipätikut leivinpaperille ja valele ne öljyseoksella. Paahda leipiä uunin ylätasolla 250 asteessa 3–4 minuuttia.

3. Sekoita tuorejuustoon sitruuna­mehu ja hienonna basilika joukkoon.

Katso myös:

Vinkki!

  • Jos dippikastiketta jää jäljelle, se säilyy jääkaapissa. Tarjoile kastike seuraavina päivinä salaatin, kala- tai kanaruoan kyljessä.  
  • Jos leipätikkuja jää yli, tarjoa ne keiton tai salaatin kanssa. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt