Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunalastut ja chilidippi

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Tee itse perunalastuja! Rapsakat ja herkulliset perunalastut valmistuvat hetkessä. Nautitaan pirteän chilidipin kanssa.

7.3.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
6
perunaa (jauhoinen lajike)
½ dl
öljyä
2 tl
yrttisuolaa
Dippi
1 dl
kevyttä ranskankermaa
1 rkl
makeaa chilikastiketta
1 tl
chilirouhetta

Perunalastut valmistuvat näin:

  1. Pese perunat huolellisesti. Leikkaa perunat ohuiksi lastuiksi juustohöylällä. Huuhtele lastut kylmällä vedellä ja kuivaa huolellisesti talouspaperilla.
  2. Sekoita öljy ja yrttisuola. Valele perunalastut öljyllä ja levitä leivinpaperin päälle pellille. Lastut eivät saa olla päällekkäin.
  3. Paista lastuja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat rapeutuvat ja saavat hiukan väriä. Varo, etteivät lastut pala. Anna peruna­lastu­jen kuivahtaa hetki ennen tarjoamista.
  4. Sekoita dippikastikeainekset keskenään ja tarjoile peruna­lastujen kanssa.  

Vinkki! Säilytä perunalastut paperipussissa, sillä muovi­pussissa niistä tulee nahkeita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt