Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Leipäressu – syö sellaisenaan tai lisukkeiden kera

20 min

Leipäressu valmistetaan kuivahtaneista ruisleipäviipaleista, jotka pehmitetään kiehuvassa vedessä. Valmis leipäressu on puuromaista, ja se nautitaan voinokareen kanssa.

17.5.2010
Reseptin ainekset
1 annosta
2 dl
vettä
1/4 tl
suolaa
1 rkl
voita
100 g
ruisleipäviipaletta (kuivahtanutta)

Leipäressu – ohje:

  1. Kiehauta vesi ja lisää suola ja voi.
  2. Kuutioi ruisleipä ja pane palat kiehuvaan veteen. Sekoita niin kauan, että vesi on imeytynyt leipiin ja seos on muuttunut puuromaiseksi.
  3. Tarjoa leipäressu voinokareen kanssa.

Vinkki!

Vaihtelua saat, kun tarjoat leipäressun lisänä puolukoita ja vaahterasiirappia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt