


Leipäressu – syö sellaisenaan tai lisukkeiden kera
20 min
Leipäressu valmistetaan kuivahtaneista ruisleipäviipaleista, jotka pehmitetään kiehuvassa vedessä. Valmis leipäressu on puuromaista, ja se nautitaan voinokareen kanssa.
Reseptin ainekset
1 annosta
2 dl
vettä
1/4 tl
suolaa
1 rkl
voita
100 g
ruisleipäviipaletta (kuivahtanutta)
Leipäressu – ohje:
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja voi.
- Kuutioi ruisleipä ja pane palat kiehuvaan veteen. Sekoita niin kauan, että vesi on imeytynyt leipiin ja seos on muuttunut puuromaiseksi.
- Tarjoa leipäressu voinokareen kanssa.
Vinkki!
Vaihtelua saat, kun tarjoat leipäressun lisänä puolukoita ja vaahterasiirappia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat