Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Leipä-banaanivanukas

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Leipä-banaanivanukas on superhelppo valmistaa ja toimii myös välipalana, sillä siinä on vain ruokalusikallinen sokeria.

Teksti Kotivinkki
22.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
12
viipaletta kaurapaahtoleipää
rasvaa vuoan voitelemiseen
2
kananmunaa
3 dl
maitoa
1 rkl
sokeria
1
vaniljatanko
3
banaania
1 ps
mantelilastuja (70 g)

1. Leikkaa paahtoleivistä kovimmat reunat pois. Voitele uunivuoka.

2. Vatkaa munat maidon joukkoon. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet munamaitoon. Lisää joukkoon sokeri.

3. Kuori ja puolita banaanit. Leikkaa puolikkaat pitkittäin viipaleiksi.

4. Kostuta leipäviipaleet munamaidossa ja aseta puolet niistä uunivuoan pohjalle. Lado päälle banaaniviipaleet. Laita päälle loput leipäviipaleet ja kaada loppu munamaito joukkoon.

5. Levitä mantelilastut leipäviipaleiden päälle. Kypsennä leipä-banaanivanukasta uunin keskiritilätasolla 180 asteessa 20–30 minuuttia.

Katso myös leipävanukas marjoilla!

Vinkki: Nauti leipävanukkaan kanssa kaakaota tai kahvia. Aikuisille tarkoitettuun vanukkaaseen voit lisätä munamaidon joukkoon hieman kermalikööriä. Voit terästää myös kaakaon kermalikööritujauksella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt