Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Intialainen curry

Palak paneer lehtikaalista – leipäjuusto ja lehtikaali korvaavat intialaisen suosikkiruoan perinteiset ainekset

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Tässä palak paneerin versiossa intialaiset maut kohtaavat kotimaiset raaka-aineet. Lehtikaali loistaa pinaatin paikalla ja leipäjuusto korvaa intialaisen paneer-juuston. Tarjoa palak paneer keitetyn ohran tai riisin ja ohuiden rieskojen kanssa.

11.11.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
lehtikaalia
2
valkosipulinkynttä
1
sipuli
40 g
inkivääriä
4 rkl
rypsiöljyä
2 tl
jauhettua korianteria
2 tl
juustokuminaa
1–2 tl
chilijauhetta
½ tl
kurkumaa
2 l + 5 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 pkt (480 g)
leipäjuustoa
1 rku
korianteria
Lisäksi
4 annosta
keitettyä riisiä
1 pkt (260 g)
ohrarieskoja

Palak paneer lehtikaalista− ohje:

  1. Poista lehtikaalista paksu keskiruoti, hienonna se ja pilko lehdet. Kuori ja raasta valkosipulit, sipuli ja inkivääri.
  2. Kuumenna kattilassa 2 litraa vettä ja laita lehtikaalit kiehuvaan veteen 2 minuutiksi. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä. Siirrä lehtikaalit sauva- tai tehosekoittimen kulhoon ja soseuta.
  3. Kuumenna öljy isolla pannulla tai kattilassa. Paista sipuli-inkivääriraastetta 5 minuuttia. Lisää mausteet ja paista vielä parin minuutin ajan.
  4. Sekoita paistokseen lehtikaalisose ja 5 dl vettä. Keitä kastiketta keskilämmöllä 10 minuuttia. Pilko juusto ja lisää se kastikkeeseen, hauduta vielä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  5. Hienonna korianteri ja lisää se kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Saat helpon jogurttikastikkeen, kun sekoitat maustamattomaan jogurttiin muutaman lusikallisen chutneya, tuoretta korianteria ja ripauksen chilijauhetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt