Maku

Lehtikaali-lohipasta

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Kylmäsavulohipasta piristyy ihanan vihreällä lehtikaalilla. Kruunaa helppo lehtikaali-lohipasta raastetulla parmesaanilla.
MU
5
0


Ainekset (4 annosta)

  • 300 gpastaa (fettuccine-nauhapastaa)
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 150 glehtikaalia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dlvettä (pastan keitinlientä)

Lisäksi

  • 200 gkylmäsavulohta
  • 25 gparmesaanijuustoa
Tulosta

Valmista lehtikaali-lohipasta näin:

Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1 dl pastan keitinlientä talteen.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet.

Kuullota valkosipulia minuutti öljyssä paistokasarissa ja lisää lehtikaalit. Kääntele lehtikaalia, kunnes se pehmenee. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta ja sekoita kaaliseoksen joukkoon. Lisää keitinliemi.

Leikkaa lohi paloiksi ja nosta pastan päälle.

Raasta lehtikaali-lohipastan pinnalle parmesaania.

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »