


Lehtikaali-lohipasta
20 min
Kylmäsavulohipasta piristyy ihanan vihreällä lehtikaalilla. Kruunaa helppo lehtikaali-lohipasta raastetulla parmesaanilla.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pastaa (fettuccine-nauhapastaa)
3 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
lehtikaalia
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
vettä (pastan keitinlientä)
Lisäksi
200 g
kylmäsavulohta
25 g
parmesaanijuustoa
Lehtikaali-lohipasta – ohje:
- Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1 dl pastan keitinlientä talteen.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet.
- Kuullota valkosipulia minuutti öljyssä paistokasarissa ja lisää lehtikaalit. Kääntele lehtikaalia, kunnes se pehmenee. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja sekoita kaaliseoksen joukkoon. Lisää keitinliemi.
- Leikkaa lohi paloiksi ja nosta pastan päälle.
- Raasta lehtikaali-lohipastan pinnalle parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat