5(7)
Lehtikaali-lohipasta
Munaton
20 min
Kylmäsavulohipasta piristyy ihanan vihreällä lehtikaalilla. Kruunaa helppo lehtikaali-lohipasta raastetulla parmesaanilla.
3.2.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
300 gpastaa (fettuccine-nauhapastaa)
3 kplvalkosipulinkynttä
150 glehtikaalia
3 rkloliiviöljyä
1 rklsitruunamehua
1 tlsitruunankuoriraastetta
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 dlvettä (pastan keitinlientä)
Lisäksi
200 gkylmäsavulohta
25 gparmesaanijuustoa

Valmista lehtikaali-lohipasta näin:

Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1 dl pastan keitinlientä talteen.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet.

Kuullota valkosipulia minuutti öljyssä paistokasarissa ja lisää lehtikaalit. Kääntele lehtikaalia, kunnes se pehmenee. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta ja sekoita kaaliseoksen joukkoon. Lisää keitinliemi.

Leikkaa lohi paloiksi ja nosta pastan päälle.

Raasta lehtikaali-lohipastan pinnalle parmesaania.

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.