Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lehtikaali-lohipasta

20 min

Kylmäsavulohipasta piristyy ihanan vihreällä lehtikaalilla. Kruunaa helppo lehtikaali-lohipasta raastetulla parmesaanilla.

3.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pastaa (fettuccine-nauhapastaa)
3 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
lehtikaalia
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
vettä (pastan keitinlientä)
Lisäksi
200 g
kylmäsavulohta
25 g
parmesaanijuustoa

Lehtikaali-lohipasta – ohje:

  1. Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1 dl pastan keitinlientä talteen.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet.
  3. Kuullota valkosipulia minuutti öljyssä paistokasarissa ja lisää lehtikaalit. Kääntele lehtikaalia, kunnes se pehmenee. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
  4. Valuta pasta ja sekoita kaaliseoksen joukkoon. Lisää keitinliemi.
  5. Leikkaa lohi paloiksi ja nosta pastan päälle.
  6. Raasta lehtikaali-lohipastan pinnalle parmesaania.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt