Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Laskiaisen vispipuuro ‒ nostalgisen puuron herkkuversio kuorrutetaan kermavaahdolla, vadelmahillolla ja paahdetuilla mantelilastuilla

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kardemummalla maustettu vadelmavispipuuro kruunaa laskiaisen herkkuhetken. Kuohkea ja näyttäväksi koristeltu puuro toimii sekä välipalana että jälkiruokana.

9.2.2024
Reseptin ainekset
4
Laskiaisen nostalginen vispipuuro
1 l
vadelmamehua (vadelmamehutiivisteestä)
½ dl
sokeria
tl
suolaa
1½ dl
mannasuurimoita
150 g
vadelmia (pakaste)
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
kardemummaa
Lisäksi
2 rkl
mantelilastuja
2 dl
vispikermaa
4 rkl
vadelmahilloa
1 dl
vadelmia (tuoreita rasiavadelmia tai kotimaisia pakastevadelmi)

Laskiaisen nostalginen vispipuuro – ohje:

  1. Kiehauta kattilassa vadelmamehu, sokeri ja suola.
  2. Lisää mannasuurimot vispilällä sekoittaen. Lisää vadelmat ja jatka keittämistä noin 5 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä.
  3. Mausta vispipuuro vaniljasokerilla ja kardemummalla. Jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa.
  4. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Vaahdota kerma ja lusikoi se tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
  6. Annostele puuro kulhoihin. Pursota keskelle kermasta rengas. Lisää hillo, vadelmat ja mantelilastut.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt