Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämmin vuohenjuustorosolli

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Lämmin vuohenjuustorosolli maistuu joulupöydässä. Kypsennä kasvikset uunissa mehevän vuohenjuuston kera ja tarjoile lämpimänä.

20.11.2008
Reseptin ainekset
8 annosta
Vuohenjuustorosolli
4 kpl
perunaa
4 kpl
porkkanaa
4 kpl
punajuurta
2 kpl
omenaa
1 kpl
sipulia
150 g
vuohenmaitojuustoa
4 dl
ruokakermaa
2 kpl
munaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 rkl
voita

Lämmin vuohenjuustorosolli – ohje:

  1. Pese ja kuori perunat, porkkanat ja punajuuret.
  2. Esikypsennä perunoita ja porkkanoita noin 10 minuuttia keittämällä niitä vedessä. Esikeitä punajuuria toisessa kattilassa 10 minuutin ajan.
  3. Leikkaa perunat, porkkanat ja punajuuret sekä kuoritut omenat ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Murustele vuohenjuusto kasvisten joukkoon. Levitä ainekset uunivuokaan. Sekoita keskenään ruokakerma, munat ja mausteet. Kaada seos uunivuokaan. Lisää vuohenjuustorosollin pinnalle hiukan voilastuja.
  4. Paista vuohejuustorosollia 175 asteessa noin 45 minuuttia. Jos vuohenjuustorosollilaatikko tummuu liikaa pinnalta, pane folio päälle.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen rosollin resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt