Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Laku-valkosuklaacookies

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Sitkeät cookiet maistuvat trendikkäältä lakulta ja valkosuklaalta. Reilun kokoiset sattumat kekseissä lisäävät sitkeää purutuntumaa. Hurmaa näillä jokainen keksin ystävä!

19.7.2017
Reseptin ainekset
20 kpl
115 g
voita
75 g
sokeria (0,9 dl)
80 g
fariinisokeria (0,9 dl)
1 kpl
munaa
1 tl
vaniljauutetta (valinnainen)
170 g
vehnäjauhoja (2,6 dl)
1/2 tl
ruokasoodaa
1/4 tl
leivinjauhetta
100 g
lakuja
100 g
valkosuklaata

Ota voi ajoissa huoneenlämpöön.

Vatkaa pehmeä voi sokereiden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi, muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon muna ja vatkaa huolellisesti. Lisää vaniljauute halutessasi.

Yhdistä kulhossa jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda. Vatkaa kuivat aineet vaahdon joukkoon juuri ja juuri sekaisin.

Rouhi valkosuklaa ja pilko lakut pienemmiksi. Lisää valkosuklaa ja lakut, kääntele lastan avulla pohjia myöten sekaisin.

Ota taikinasta reilun ruokalusikallisen kokosia könttejä, asettele ne leivinpaperille muutaman sentin välein. Laita jääkaappiin viilenemään hetkeksi.

Laita sillä välin uuni lämpenemään 190 asteeseen. Paista keksejä n. 10 minuutin ajan uunin keskitasolla tai kunnes ne ovat kohonneita ja saaneet väriä reunoille.

Laita jäähtymään ritilälle.

Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt