Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lakritsimokkapalat – sulata Kick-patukoista kuorrutus, viimeistele Englannin lakuilla ja sano NAM!

1 h 0 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min

Chiliripauksella ja lakujauheella maustetut lakritsimokkapalat ovat uusi mokkishitti! Kick-patukoista sulatettu kuorrutus viimeistellään ikonisilla Englannin lakuilla. Näihin jokainen lakufani jää taatusti koukkuun!

16.10.2018
Reseptin ainekset
24 kpl
Lakritsimokkapalat
150 g
voita
2 ½ dl
sokeria
3
munaa
1 dl
maitoa
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
2–3 tl
chilijauhetta
½ dl
lakritsijauhetta
Kuorrutus
8
Kick-patukkaa
1 ½ dl
kuohukermaa
Koristelu
200 g
Englannin lakritseja (Allsorts-sekoitus)

Lakritsimokkapalat – ohje:

  1. Sulata ja jäähdytä voi. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita voimakkaasti, kunnes seos on tasainen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Paloittele kattilaan kuorrutuksen Kick-patukat ja kaada sekaan kerma. Keitä seosta, kunnes patukat ovat sulaneet kerman joukkoon.
  4. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjan päälle. Koristele omalla tyylillä Englannin lakuilla.

Vinkki!

Ota talteen myös sivustomme suosituin mokkapalaohje, jolla leivot perinteiset masaliisat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt