3,8(121)
Lakritsimokkapalat – sulata Kick-patukoista kuorrutus, viimeistele Englannin lakuilla ja sano NAM!
Kasvis
1 h
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min
Chiliripauksella ja lakujauheella maustetut lakritsimokkapalat ovat uusi mokkishitti! Kick-patukoista sulatettu kuorrutus viimeistellään ikonisilla Englannin lakuilla. Näihin jokainen lakufani jää taatusti koukkuun!
Julkaistu 16.10.2018
Maku
Reseptin ainekset
24 kpl
Lakritsimokkapalat
150 gvoita
2 ½ dlsokeria
3 munaa
1 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
2–3 tlchilijauhetta
½ dllakritsijauhetta
Kuorrutus
8Kick-patukkaa
1 ½ dlkuohukermaa
Koristelu
200 gEnglannin lakritseja (Allsorts-sekoitus)

Lakritsimokkapalat valmistuvat näin:

  1. Sulata ja jäähdytä voi. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita voimakkaasti, kunnes seos on tasainen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Paloittele kattilaan kuorrutuksen Kick-patukat ja kaada sekaan kerma. Keitä seosta, kunnes patukat ovat sulaneet kerman joukkoon.
  4. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjan päälle. Koristele omalla tyylillä Englannin lakuilla.

Vinkki!

Kurkkaa lisää ihania mokkapalareseptejä mokkapalat-sivultamme.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.