


Kylmäsavulohi-sienisarvet
Mehevät kylmäsavulohi-sienisarvet ovat herkullisia tarjottavia tuoreena, mutta voit leipoa ne myös pari päivää ennen tarjoamista, säilyttää jääkaapissa tiiviissä rasiassa ja tarjota lämmitettyinä.
Sekoita kaikki taikinan aineet hyvin keskenään. Kääri taikina kelmuun ja nosta se jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
Leikkaa kylmäsavulohi suikaleiksi. Hienonna esikäsitellyt sienet. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli palat Ø 30 cm:n ympyröiksi.
Jaa ympyrät kahdeksaan kolmioon. Nosta täytettä kolmion leveään päähän. Kääri kolmiot rullalle leveästä päästä alkaen. Taivuta rulla sarven muotoon leivinpaperin päälle pellille.
Voitele kylmäsavulohi-sienisarvet munalla.
Paista lohi-sienisarvia 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.