Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kylmäsavulohi-sienisarvet

50 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 10 min

Mehevät kylmäsavulohi-sienisarvet ovat herkullisia tarjottavia tuoreena, mutta voit leipoa ne myös pari päivää ennen tarjoamista, säilyttää jääkaapissa tiiviissä rasiassa ja tarjota lämmitettyinä.

12.11.2014
Reseptin ainekset
16 kpl
Taikina
250 g
turkkilaista jogurttia
250 g
voita (huoneenlämpöistä)
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
Täyte
100 g
kylmäsavustettua kirjolohta
1 dl
kangasrouskuja (tai muita sieniä, esikäsiteltynä)
200 g
tuorejuustoa
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
Voiteluun
1 kpl
munaa

Sekoita kaikki taikinan aineet hyvin keskenään. Kääri taikina kelmuun ja nosta se jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.

Leikkaa kylmäsavulohi suikaleiksi. Hienonna esikäsitellyt sienet. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Jaa taikina kahteen osaan. Kauli palat Ø 30 cm:n ympyröiksi.

Jaa ympyrät kahdeksaan kolmioon. Nosta täytettä kolmion leveään päähän. Kääri kolmiot rullalle leveästä päästä alkaen. Taivuta rulla sarven muotoon leivinpaperin päälle pellille.

Voitele kylmäsavulohi-sienisarvet munalla.

Paista lohi-sienisarvia 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt