Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulupuu on taiteltu! Kuusitortut saavat muotonsa helpon ristikkotaittelun avulla – katso vaihekuvat

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Kuusitortut on niin hauska taitella, että niiden tekemiseen jää koukkuun! Täytä herkkupalat vaikkapa Vihreät kuulat -marmeladilla. Ohjeen lopusta löydät selkeät vaihekuvat avuksi taitteluun.

26.11.2021
Reseptin ainekset
10 kpl
Kuusitortut
1 pkt (500 g)
lehti- tai torttutaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
noin 1 dl
paistonkestävää marmeladia (Vihreät kuulat, luumu tai omena)
Viimeistely
1 rkl
tomusokeria

Kuusitortut – ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi.
  2. Leikkaa 6 kapeaa, saman levyistä viiltoa neliön kahteen vastakkaiseen neljännekseen (kts. vaihekuvat kuva alla).
  3. Lusikoi noin teelusikallinen täytettä neljännekselle, jota kohti viillot osoittavat. Voitele marmeladin ympärillä olevat reunat vedellä. Käännä taikinan vastakkainen neljännes täytteen päälle. Nipistele taikina kiinni.
  4. Nosta suikaleet vuorotellen molemmilta puolilta tortun päälle. Painele reuna tasaiseksi.
  5. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 10‒15 minuuttia. Viimeistele tomusokerilla.

Kuusitortun taittelu – katso vaihekuvat

Kuusitortun taitteluohjeet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt