Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsahummus – loistava levite leivälle ja dippi rapeille kasviksille

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Kurpitsahummus ja tuore rapeakuorinen leipä ovat varma alkupalahitti illanistujaisissa. Makea kurpitsa, itämainen juustokumina ja tulinen chili ovat tämän hummuksen koukuttava makuyhdistelmä.

5.10.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
Kurpitsahummus
500 g
kurpitsaa
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
400 g
kikherneitä (purkista, käyttövalmiita)
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
juustokuminaa
1/4 tl
chilihiutaleita
1/2 tl
suolaa
3/4 dl
oliiviöljyä
Pinnalle
1 rkl
kurpitsansiemeniä (paahdettuna)
1 rkl
oliiviöljyä
  1. Kuori kurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi. Pane kuutiot uunipellille ja kääntele sekaan öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paahda kurpitsanpaloja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kurpitsa on sopivasti paahtunut.
  3. Huuhdo kikherneet siivilässä.
  4. Pane kurpitsat, kikherneet, valkosipuli, mausteet ja öljy monitoimikoneeseen. Jauha tahna sileäksi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  5. Lusikoi kurpitsahummus tarjoilukulhoon, valuta pinnalle öljyä ja koristele kurpitsansiemenillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt