Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Inkivääriä & chiliä

Kurpitsachutney – ihanan mausteinen hilloke sopii lihan seuraksi ja leivän päälle

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Kurpistachutney valmistetaan maistuvasta myskikurpitsasta. Lisää potkua tuovat tähtianis, chili ja juustokumina. Kokeile linturuokien seurana! Ps. Maistuva lisuke vaikka joulupöytään.

23.9.2024

Reseptin ainekset
4
valkosipulinkynttä
1
sipuli
1
omena
1
punainen chili
200 g
myskikurpitsaa
1 rkl
rypsiöljy
4
tähtianista
2 tl
jauhettua inkivääriä
1 tl
jauhettua juustokuminaa
1 tl
kuivattua chiliä
1 tl
sinapinsiemeniä
0,5 tl
kanelia
0,25 tl
jauhettua neilikkaa
1 dl
valkoviinietikkaa
1,5 dl
vettä
3 dl
hillosokeria

Kurpitsachutney – ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuutioi omena. Hienonna chili. Leikkaa myskikurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  2. Paista sipuleita kattilassa tilkassa rypsiöljyä hetki. Lisää kurpitsat ja paista pari minuuttia. Lisää chili, tähtianikset, inkivääri, juustokumina, korianteri, kuivattu chili, sinapinsiemenet, kaneli ja neilikka. Paista hetki sekoitellen.
  3. Lisää valkoviinietikka, vesi ja hillosokeri sekä omenakuutiot. Keitä hiljalleen 15 minuuttia.
  4. Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt