Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuorrutetut mantelit

24 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 23 h 0 min

Mantelit dipataan sulaan suklaaseen, minkä jälkeen ne pyöritellään herkullisissa koristeissa. Kuorrutetut mantelit vaativat tekijältään hieman sorminäppäryyttä mutta lopputulos palkitsee.

22.10.2014
Reseptin ainekset
200 g
kuorittuja manteleita
100 g
tummaa suklaata
1 rkl
kuohukermaa
ripaus vaniljasokeria
Lisäksi
1 dl
koristerakeita TAI kookoshiutaleita
2 rkl
marjajauhetta (esim. Berryfect karpalo)
1 tl
tomusokeria

1. Paahda manteleita kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä. Älä polta manteleita.

2. Paloittele suklaa muovikulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla lämmöllä lyhyissä erissä. Sekoita hyvin välillä ja vahdi, ettei suklaa pääse palamaan.

3. Sekoita sulan suklaan joukkoon kerma ja vaniljasokeri.

4. Mittaa haluamasi koristeluaine syvälle lautaselle. Jos käytät marjajauhetta, lisää siihen tomusokeri.

5. Kasta mantelit suklaaseoksessa ja kierittele sen jälkeen koristeissa. Nosta mantelit kuivumaan leivinpaperin päälle. Anna kuivua ja kovettua vähintään muutama tunti, mielellään yön yli.

Manteleiden valmistamiseen kuluu 1 tunti ja 1 vrk kovettumiseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt