Maku

Korvasienipatongit

1 h 45 min
4.5
1

Korvasienipatongit

MU
KA
1
4.5
Teksti Katri Schröder
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

  • 2 1/2 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsiirappia
  • 1 kplkuivahiivapussia
  • 7 dlhiivaleipäjauhoja
  • 3 rkloliiviöljyä

Täyte

  • 3 kplkevätsipulia
  • 150 gkorvasieniä (esikäsiteltynä, hienonnettuna)
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 100 gfetajuustoa (rasvaa 18 %)

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 15 min

Kuumenna vesi noin 42 asteiseksi ja kaada kulhoon. Lisää suola ja siirappi. Alusta taikinaan vähitellen jauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Lisää lopuksi öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan kohota liinan alla noin 40 minuuttia.

•Täytteeseen sopivat sienen kaveriksi myös tuore- tai sulatejuustot.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä