Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Korvasienipatongit

1 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 15 min
4.7.2007
Reseptin ainekset
2 kpl
2 1/2 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 rkl
siirappia
1 kpl
kuivahiivapussia
7 dl
hiivaleipäjauhoja
3 rkl
oliiviöljyä
Täyte
3 kpl
kevätsipulia
150 g
korvasieniä (esikäsiteltynä, hienonnettuna)
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 rkl
tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
100 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  1. Kuumenna vesi noin 42 asteiseksi ja kaada kulhoon. Lisää suola ja siirappi. Alusta taikinaan vähitellen jauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Lisää lopuksi öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan kohota liinan alla noin 40 minuuttia.
  2. Valmista täyte. Hienonna sipulit ja hauduta niitä sienien kanssa rasvassa hitaasti paistinpannulla. Lisää mausteet ja anna seoksen jäähtyä.
  3. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi noin 20 x 35 cm kokoisiksi levyiksi.
  4. Levitä taikinalevyille jäähtynyt sieni-sipuliseos ja murenna pinnalle fetajuusto. Kääri levyt rullalle. Leikkaa patonkien pintaan viiltoja.
  5. Anna kohota liinan alla lämpimässä 15 minuuttia. Paista korvasienipatonkeja 225 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Vinkki!

Täytteeseen sopivat sienen kaveriksi myös tuore- tai sulatejuustot.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt