Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Herkkusämpylät Koreasta

Korealaiset nyhtösämpylät – mehevän juustoinen hittiherkku maistuu valkosipulilta ja yrteiltä

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min

Tuorejuustolla täytettyjä briossisämpylöitä saa jokaisesta korealaisleipomosta. Pehmeää maitoleipää muistuttavat nyhtösämpylät valmistuvat valmiista briossisämpylöistä nopeasti.

8.11.2024
Reseptin ainekset
4–8 annosta
1 pkt (4 kpl)
halkaisemattomia briossisämpylöitä (esim. Rosten)
2 rs (à 200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
sokeria
Valkosipulivoi
50 g
voita
2 rkl
maitoa
½ tl
sokeria
1
muna
2–3
valkosipulinkynttä
1 rkl
persiljaa hienonnettuna

Korealaiset nyhtösämpylät – ohje:

  1. Valmista ensin valkosipulivoi. Sulata voi ja lisää joukkoon maito ja sokeri. Anna hetken jäähtyä ja lisää muna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita valkosipulit ja persilja voiseokseen.
  2. Notkista tuorejuusto ja mausta sokerilla.
  3. Leikkaa briosseihin neljä viiltoa päälle siten, että ne jäävät pohjastaan vielä kiinni ja niihin muodostuu 8 sektoria.
  4. Raota viiltoja yksi kerrallaan varovasti ja pursota tai lusikoi tuorejuustoa niiden sisään. Pursota tai lusikoi loppu tuorejuusto briossien keskelle.
  5. Kasta briossit valkosipulivoissa viiltopuoli edellä ja laita briossit pellille leivinpaperin päälle. Voit valella lopun valkosipulivoin vielä niiden päälle.
  6. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia, kunnes juusto pehmenee ja pinta ruskistuu.

Vinkki!

Voit halutessasi leipoa briossisämpylät myös itse.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt