


Kombucha-sima – sitruunan ja inkiväärin raikastama juoma valmistuu nopsasti vaikka vappuaattona
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Kombucha-sima on perinteisen siman raikas serkku, joka valmistuu hetkessä! Fariinisokerista ja sitruunamehusta keitetyn siirapin ja kombuchan sekoitus maistuu ihan simalta. Inkivääri antaa juomalle kivan säväyksen.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kombucha-sima
1
sitruuna
1 dl
fariinisokeria
2 cm
pala inkivääriä
8 dl
kombuchaa
Koristeeksi
sitruunaa
minttua
Kombucha-sima – ohje:
- Pese sitruuna ja suikaloi kuori kattilaan. Lisää sitruunanmehu ja fariinisokeri. Kuori ja viipaloi inkivääri kattilaan. Keitä seosta pari minuuttia, kunne sokeri on liuennut.
- Jäähdytä kylmäksi. Siivilöi seos.
- Kaada lasin pohjalle noin ruokalusikallinen sitruuna-inkiväärisiirappia. Lisää päälle kombuchaa ja sekoita. Viimeistele juomat sitruunaviipaleella ja mintulla. Tarjoa heti.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteinen sitruunaisen siman ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat