Maku

Kolmen sipulin lammaspata

25 min
MU
4.24
4

Supermehevä kolmen sipulin lammaspata on todellinen pääsiäisherkku! Valkosipulit, hillosipulit ja jättisipulit sekä tuhti olut antavat padalle makua ja mehevyyttä ja pitkä haudutus tekee lihasta hajoavan mureaa.
Tulosta
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (10 annosta)

  • 1500 glampaanpaistia (luutonta)

Marinadi

  • 1 kplkokonaista valkosipulia
  • 190 ghillosipuleita (liemineen)
  • 1 dlsoijakastiketta
  • 1 dloliiviöljyä
  • 3 rklyrttimaustesekoitusta (suolaton) (Herbes de Provence)
  • 2 rklhunajaa
  • 1/2 tlmaustepippuria

Pataan

  • 3 kpljättisipulia
  • 5 dlkeskiolutta (Nikolai Tumma Lager)
  • 1 tlsuolaa
  • 3 dlruokakermaa
  • 1 rkltummaa kastikesuurustetta

Pinnalle

  • 4 rklpersiljaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4.24