Valmista pohja. Sulata kattilassa paloiteltu voi ja suklaa miedolla lämmöllä. Siirrä jäähtymään. Lisää voi-suklaaseokseen munat, sokeri ja pikakahvijauhe. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 24–26 cm). Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Varo paistamasta pohjaa ylikypsäksi.
Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi. Notkista tuorejuusto samoilla vatkaimilla. Sekoita vaahtoon tuorejuusto ja tomusokeri.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Mittaa kerma kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois liuota liivatteet kuumaan kermaan.
Anna liivateseoksen hieman jäähtyä ja lisää se ohuena nauhana muihin aineksiin. Sekoita tasaiseksi ja jaa mousse kahteen kulhoon.
Sulata paloiteltu maitosuklaa mikrossa miedolla teholla. Lisää suklaasula toiseen moussekulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada maitosuklaamousse kakkupohjan päälle ja nosta kakku jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa miedolla teholla. Lisää suklaasula loppuun moussesta.
Nosta kakku jääkaapista ja levitä valkosuklaamousse maitosuklaamoussen päälle varovasti valuttaen, jotta kerrokset eivät sekoitu toisiinsa.
Nosta kakku peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Irrota vuoka kakun ympäriltä ja siirrä kakku varovasti tarjoiluvadille. Koristele halutessasi suklaakoristeilla.