Maku

Kolmen kaalin vartaat – grillattujen kasvisruokien kunkku

1 h
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Nuoret, mehevät kaalit sopivat hyvin grilliin. Kolmen kaalin vartaisiin pujotetaan kukkakaalia, parsakaalia ja varhaiskeräkaalia. Chiliöljy viimeistelee vartaat maukkaiksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4.3
0
Julkaistu: 12.7.2017


Ainekset (6 annosta)

  • 1/2kukkakaalia
  • 1/2parsakaalia
  • 1/2varhaiskeräkaalia

Chiliöljy

  • 1–2 chilipalkoa (hienonnettuina)
  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1/2 dlvalkoviinietikkaa
  • 1 rkllimettimehua
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
Tulosta

Huuhtele kaalit tarvittaessa ja paloittele vartaisiin sopiviksi paloiksi.

Sekoita chiliöljyn aineet keskenään. Upota kaalit noin 30 minuutiksi mausteöljyyn.

Valuta ja pujottele vartaisiin.

Grillaa miedolla tai keskilämmöllä ahkerasti käännellen.

Voit voidella kaaleja mausteöljyllä myös grillauksen aikana.

Kommentoi »