Maku

Kolmen kaalin vartaat – grillattujen kasvisruokien kunkku

1 h
0
0

Kolmen kaalin vartaat – grillattujen kasvisruokien kunkku

GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0
Nuoret, mehevät kaalit sopivat hyvin grilliin. Kolmen kaalin vartaisiin pujotetaan kukkakaalia, parsakaalia ja varhaiskeräkaalia. Chiliöljy viimeistelee vartaat maukkaiksi.
Teksti Kati Pohja
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1/2kukkakaalia
  • 1/2parsakaalia
  • 1/2varhaiskeräkaalia

Chiliöljy

  • 1–2 chilipalkoa (hienonnettuina)
  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1/2 dlvalkoviinietikkaa
  • 1 rkllimettimehua
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Huuhtele kaalit tarvittaessa ja paloittele vartaisiin sopiviksi paloiksi.

Sekoita chiliöljyn aineet keskenään. Upota kaalit noin 30 minuutiksi mausteöljyyn.

Valuta ja pujottele vartaisiin.

Grillaa miedolla tai keskilämmöllä ahkerasti käännellen.

Voit voidella kaaleja mausteöljyllä myös grillauksen aikana.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä