Kolmen kaalin vartaat – grillattujen kasvisruokien kunkku
1 h
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
30 minNuoret, mehevät kaalit sopivat hyvin grilliin. Kolmen kaalin vartaisiin pujotetaan kukkakaalia, parsakaalia ja varhaiskeräkaalia. Chiliöljy viimeistelee vartaat maukkaiksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4.4
Kuvat
Julkaistu 12.7.2017

Kolmen kaalin vartaat – grillattujen kasvisruokien kunkku
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1/2kukkakaalia
- 1/2parsakaalia
- 1/2varhaiskeräkaalia
Chiliöljy
- 1–2 chilipalkoa (hienonnettuina)
- 1 dlrypsiöljyä
- 1/2 dlvalkoviinietikkaa
- 1 rkllimettimehua
- 1 tlsuolaa
- 1 tlsokeria
Huuhtele kaalit tarvittaessa ja paloittele vartaisiin sopiviksi paloiksi.
Sekoita chiliöljyn aineet keskenään. Upota kaalit noin 30 minuutiksi mausteöljyyn.
Valuta ja pujottele vartaisiin.
Grillaa miedolla tai keskilämmöllä ahkerasti käännellen.
Voit voidella kaaleja mausteöljyllä myös grillauksen aikana.