Maku

Paahdettu kukkakaali

1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Paahdettu kukkakaali on upean makuinen ja todella helppo valmistaa. Nauti ihanan paahteinen kukkakaali vaikkapa sinihomejuuston kanssa! Kurkkaa resepti täältä.
GL
KA
LA
MA
MU
SO
VE
4.5
1
Julkaistu: 8.9.2016


Ainekset (4 annosta)

Paahdettu kukkakaali

  • 1 kplkukkakaali
  • 1 kpllaakerinlehti
  • 3 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
Tulosta

Paahdettu kukkakaali valmistuu näin:

  1. Napsi pois kukkakaalin lehdet ja leikkaa kanta lyhyemmäksi.
  2. Kuumenna iso kattilallinen vettä. Laita veteen laakerinlehti ja mausta vesi reilulla suolalla. Keitä kukkakaalia 5 minuuttia ja anna sen valua kuivaksi siivilässä.
  3. Nosta kukkakaali leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pinta reilusti oliiviöljyllä. Rouhi päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria.
  4. Paahda kukkakaali reilun paahteiseksi 225 asteessa uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.
  5. Tarjoile paahdetun kukkakaalin kanssa esimerkiksi sinihomejuustoa.
1 kommentti