Paahdettu kukkakaali
1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
1 h Paahdettu kukkakaali on upean makuinen ja todella helppo valmistaa. Nauti ihanan paahteinen kukkakaali vaikkapa sinihomejuuston kanssa! Kurkkaa resepti täältä.
GL
KA
LA
MA
MU
SO
VE
4.5
Kuvat
Julkaistu 8.9.2016

Paahdettu kukkakaali
Reseptin ainekset (4 annosta)
Paahdettu kukkakaali
- 1 kplkukkakaali
- 1 kpllaakerinlehti
- 3 rkloliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Paahdettu kukkakaali – ohje:
- Napsi pois kukkakaalin lehdet ja leikkaa kanta lyhyemmäksi.
- Kuumenna iso kattilallinen vettä. Laita veteen laakerinlehti ja mausta vesi reilulla suolalla. Keitä kukkakaalia 5 minuuttia ja anna sen valua kuivaksi siivilässä.
- Nosta kukkakaali leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pinta reilusti oliiviöljyllä. Rouhi päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria.
- Paahda kukkakaali reilun paahteiseksi 225 asteessa uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.
- Tarjoile paahdetun kukkakaalin kanssa esimerkiksi sinihomejuustoa.

Uunissa paahdettu kukkakaali yrttivoilla ja kantarellikastikkeella
Maku

Älä heitä kukkakaalin lehtiä roskiin! Näin hyödynnät vihanneksen kokonaan

Kukkakaalipoke savulohella – terveellinen trendiruoka, joka taltuttaa isommankin nälän
Kotivinkki

Kukkakaalipizza – oletko jo kokeillut maukasta trendiherkkua?
Maku

Kukkakaaliwingsit on helppo tehdä uunissa
Kotivinkki

Kukkakaalimuusi
Maku

Paahdettu sriracha-kukkakaali
Maku

Kukkakaalipihvit – tämän helpommaksi ei kasvispihvien tekeminen tule!
Maku