Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu kukkakaali

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Paahdettu kukkakaali on upean makuinen ja todella helppo valmistaa. Nauti ihanan paahteinen kukkakaali vaikkapa sinihomejuuston kanssa! Kurkkaa resepti täältä.

8.9.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Paahdettu kukkakaali
1
kukkakaali
1
laakerinlehti
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Paahdettu kukkakaali – ohje:

  1. Napsi pois kukkakaalin lehdet ja leikkaa kanta lyhyemmäksi.
  2. Kuumenna iso kattilallinen vettä. Laita veteen laakerinlehti ja mausta vesi reilulla suolalla. Keitä kukkakaalia 5 minuuttia ja anna sen valua kuivaksi siivilässä.
  3. Nosta kukkakaali leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pinta reilusti oliiviöljyllä. Rouhi päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria.
  4. Paahda kukkakaali reilun paahteiseksi 225 asteessa uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.
  5. Tarjoile paahdetun kukkakaalin kanssa esimerkiksi sinihomejuustoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt