


Paahdettu kukkakaali
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Paahdettu kukkakaali on upean makuinen ja todella helppo valmistaa. Nauti ihanan paahteinen kukkakaali vaikkapa sinihomejuuston kanssa! Kurkkaa resepti täältä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Paahdettu kukkakaali
1
kukkakaali
1
laakerinlehti
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Paahdettu kukkakaali – ohje:
- Napsi pois kukkakaalin lehdet ja leikkaa kanta lyhyemmäksi.
- Kuumenna iso kattilallinen vettä. Laita veteen laakerinlehti ja mausta vesi reilulla suolalla. Keitä kukkakaalia 5 minuuttia ja anna sen valua kuivaksi siivilässä.
- Nosta kukkakaali leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pinta reilusti oliiviöljyllä. Rouhi päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria.
- Paahda kukkakaali reilun paahteiseksi 225 asteessa uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.
- Tarjoile paahdetun kukkakaalin kanssa esimerkiksi sinihomejuustoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat