Maku

Nyt tarkkana, suklaasuut! Superhelppo Kismet-jäätelökakku valmistuu jäätelöstä ja suklaapatukoista

3 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Vaniljan ja suklaan yhdistelmä on aina vaan vastustamaton! Rento Kismet-jäätelökakku maistuu niin keksihiirelle kuin jäätelöhöperölle. Tämä herkku sopii esimerkiksi yhdessä lasten kanssa koottavaksi synttärikakuksi.
KA
0
0
Julkaistu 9.7.2021


Reseptin ainekset (10 annosta )

Pohja

  • 200 g suklaakeksejä
  • 50 g voita

Täyte

  • 2 lvaniljajäätelöä
  • 2Kismet-patukkaa

Koristeluun

  • 1Kismet-patukka
  • suklaakastiketta
  • (jäätelöpallo ja -vohveli)
Tulosta

Kismet-jäätelökakku valmistuu näin:

  1. Ota jäätelö jääkaappiin pehmenemään noin 15 minuutiksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Voit asettaa vuokaan myös reunapaperin, jolloin saat siistimmän lopputuloksen.
  2. Murskaa keksit monitoimikoneessa tai kaulimella muovipussin sisällä. Sulata voi ja sekoita se keksimuruun. Painele seos vuoan pohjalle.
  3. Notkista pehmennyt jäätelö yleiskoneessa tai kulhossa tukevalla kauhalla. Lisää puolet jäätelöstä varovasti keksipohjan päälle. Murenna suklaapatukat jäätelökerroksen päälle. Lisää loput jäätelöstä, tasoita pinta ja peitä leivinpaperilla. Laita kakku pakastimeen noin 3 tunniksi.
  4. Irrota Kismet-jäätelökakku vuoasta ja siirrä tarjoilualustalle. Koristele Kismetillä, suklaakastikkeella ja halutessasi jäätelöpallolla ja -tötteröllä.

Vinkki!

Kismet-jäätelökakun koristeluun sopivat myös tuoreet marjat, konvehdit, vaahtokarkit ja pähkinät.

Kommentoi »