Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nyt tarkkana, suklaasuut! Superhelppo Kismet-jäätelökakku valmistuu jäätelöstä ja suklaapatukoista

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Vaniljan ja suklaan yhdistelmä on aina vaan vastustamaton! Rento Kismet-jäätelökakku maistuu niin keksihiirelle kuin jäätelöhöperölle. Tämä herkku sopii esimerkiksi yhdessä lasten kanssa koottavaksi synttärikakuksi.

9.7.2021
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
200 g
suklaakeksejä
50 g
voita
Täyte
2 l
vaniljajäätelöä
2
Kismet-patukkaa
Koristeluun
1
Kismet-patukka
suklaakastiketta
(jäätelöpallo ja -vohveli)

Kismet-jäätelökakku valmistuu näin:

  1. Ota jäätelö jääkaappiin pehmenemään noin 15 minuutiksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Voit asettaa vuokaan myös reunapaperin, jolloin saat siistimmän lopputuloksen.
  2. Murskaa keksit monitoimikoneessa tai kaulimella muovipussin sisällä. Sulata voi ja sekoita se keksimuruun. Painele seos vuoan pohjalle.
  3. Notkista pehmennyt jäätelö yleiskoneessa tai kulhossa tukevalla kauhalla. Lisää puolet jäätelöstä varovasti keksipohjan päälle. Murenna suklaapatukat jäätelökerroksen päälle. Lisää loput jäätelöstä, tasoita pinta ja peitä leivinpaperilla. Laita kakku pakastimeen noin 3 tunniksi.
  4. Irrota Kismet-jäätelökakku vuoasta ja siirrä tarjoilualustalle. Koristele Kismetillä, suklaakastikkeella ja halutessasi jäätelöpallolla ja -tötteröllä.

Vinkki!

Kismet-jäätelökakun koristeluun sopivat myös tuoreet marjat, konvehdit, vaahtokarkit ja pähkinät.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt