


Nyt tarkkana, suklaasuut! Superhelppo Kismet-jäätelökakku valmistuu jäätelöstä ja suklaapatukoista
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min
Vaniljan ja suklaan yhdistelmä on aina vaan vastustamaton! Rento Kismet-jäätelökakku maistuu niin keksihiirelle kuin jäätelöhöperölle. Tämä herkku sopii esimerkiksi yhdessä lasten kanssa koottavaksi synttärikakuksi.
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
200 g
suklaakeksejä
50 g
voita
Täyte
2 l
vaniljajäätelöä
2
Kismet-patukkaa
Koristeluun
1
Kismet-patukka
suklaakastiketta
(jäätelöpallo ja -vohveli)
Kismet-jäätelökakku valmistuu näin:
- Ota jäätelö jääkaappiin pehmenemään noin 15 minuutiksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Voit asettaa vuokaan myös reunapaperin, jolloin saat siistimmän lopputuloksen.
- Murskaa keksit monitoimikoneessa tai kaulimella muovipussin sisällä. Sulata voi ja sekoita se keksimuruun. Painele seos vuoan pohjalle.
- Notkista pehmennyt jäätelö yleiskoneessa tai kulhossa tukevalla kauhalla. Lisää puolet jäätelöstä varovasti keksipohjan päälle. Murenna suklaapatukat jäätelökerroksen päälle. Lisää loput jäätelöstä, tasoita pinta ja peitä leivinpaperilla. Laita kakku pakastimeen noin 3 tunniksi.
- Irrota Kismet-jäätelökakku vuoasta ja siirrä tarjoilualustalle. Koristele Kismetillä, suklaakastikkeella ja halutessasi jäätelöpallolla ja -tötteröllä.
Vinkki!
Kismet-jäätelökakun koristeluun sopivat myös tuoreet marjat, konvehdit, vaahtokarkit ja pähkinät.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat