Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirsikkajuustokakku – täyteläinen kesäherkku aikuiseen makuun

Munaton
Sokeriton
4 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 3 h 0 min

Kirsikkajuustokakku saa alleen rapean kaurakeksipohjan ja päälleen kirsikkaliköörillä maustetun tuorejuustotäytteen. Koristele pinta simppelisti puolikkailla kirsikoilla, ja maistuva kakku on valmis!

11.7.2018
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
300 g
kaurakeksejä
100 g
voita
Täyte
4
liivatelehteä
300 g
kirsikoita
150 g
valkosuklaata
1 rs (200 g)
vaniljatuorejuustoa
½ dl
sokeria
½ dl
kirsikkalikööriä
1 prk (2 ½ dl)
vaahtoutuvaa kermaa (esim. Flora Vispi)
Koristelu
3 dl
kirsikoita

Kirsikkajuustokakku – ohje:

  1. Hienonna keksit tehosekoittimessa tai nosta ne paksuun muovipussiin ja murskaa kaulimella. Sulata voi ja sekoita keksijauheeseen. Pingota irtopohjavuoan (ø 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele muruseos vuokaan. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi.
  2. Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen. Poista kirsikoista kivet. Soseuta kirsikat sauvasekoittimella. Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon ja sulata mikrossa miedolla teholla välillä sekoitellen.
  3. Sekoita kulhossa tuorejuusto, kirsikkasose, suklaasula ja sokeri. Kuumenna likööri kiehumispisteeseen, nosta kattila pois levyltä ja liuota puristetut liivatteet likööriin. Sekoita hieman jäähtynyt liivateseos tuorejuustoseokseen ohuena nauhana.
  4. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Nostele vaahto täytteen joukkoon. Kumoa täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  5. Ennen tarjoamista puolita kirsikat ja poista kivet. Koristele kirsikkajuustokakku kirsikanpuolikkailla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt