Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirsikka-lakritsihilloke

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min

Pieni määrä lakritsijauhetta antaa kirsikkahillokkeelle pikantin maun. Kokeile vaikka!

25.6.2014
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
kirsikoita
1 kpl
sitruunaa (kuori raastettuna ja 1 dl mehua)
2 1/2 dl
ruokosokeria
2 tl
lakritsijauhetta
1 kpl
vaniljatankoa (halkaistuna)

Puolita kirsikat ja poista kivet.

Mittaa kirsikat, sitruunankuoriraaste, -mehu, sokeri, lakritsijauhe ja vanilja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä hiljaa poreillen noin 30 minuuttia.

Kaada hilloke puhtaisiin purkkeihin.

Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.

Vinkki!

Kokeile samalla reseptillä luumuja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt