


Kirsikka-lakritsihilloke
1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
Pieni määrä lakritsijauhetta antaa kirsikkahillokkeelle pikantin maun. Kokeile vaikka!
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
kirsikoita
1 kpl
sitruunaa (kuori raastettuna ja 1 dl mehua)
2 1/2 dl
ruokosokeria
2 tl
lakritsijauhetta
1 kpl
vaniljatankoa (halkaistuna)
Puolita kirsikat ja poista kivet.
Mittaa kirsikat, sitruunankuoriraaste, -mehu, sokeri, lakritsijauhe ja vanilja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä hiljaa poreillen noin 30 minuuttia.
Kaada hilloke puhtaisiin purkkeihin.
Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki!
Kokeile samalla reseptillä luumuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat