Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirkas kanakeitto

20 min

Talvinen keittoklassikko kohoaa uusiin korkeuksiin, kun valmistat sen kirkkaaseen liemeen pastan, pinaatin ja uppomunan kera. Helppoa, nopeaa ja niin herkullista.

10.2.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
kananfilettä
200 g
pastaa
18 dl
laimennettua kanalientä
3
porkkanaa suikaloituna
200 g
siitakesieniä
150 g
tuoretta pinaattia
6
kananmunaa (1 per ruokailija)
1 tl
kurkumaa
1 tl
mustapippuria
suolaa tarvittaessa

Kirkas kanakeitto – ohje:

  1. Paista kanafileet pannulla kypsiksi ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kiehauta kanaliemi ja lisää joukkoon pasta sekä ohueksi suikaloidut porkkanat. Keitä pastaa paketin ohjeen mukaan al denteksi (noin 6 minuuttia).
  3. Lisää keittoon kana ja sienet. Anna porista miedolla lämmöllä.
  4. Riko keiton joukkoon varovaisesti yksi kananmuna per ruokailija. Varo rikkomasta keltuaista. Voit myös lämmittää toisessa kattilassa hieman kanalientä ja valmistaa uppomunat erikseen. Anna kananmunien kypsyä liemessä 3 minuuttia.
  5. Ota keitto pois liedeltä ja lisää joukkoon tuoreet pinaatinlehdet.
  6. Maista lientä. Mausta kirkas kanakeitto suolalla, mustapippurilla ja kurkumalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt