Kuori ja raasta porkkanat. Sekoita pehmeä rasva ja porkkanaraaste.
Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita jauhoseos rasva-porkkanaseokseen, mutta älä vaivaa taikinaa.
Kumoa taikina tuorekelmun päälle ja kääri taikina siihen. Anna taikinan kovettua jääkaapissa noin puoli tuntia.
Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen levyksi (40 cm × 30 cm). Levitä pesto levylle. Asettele päälle kinkkuviipaleet ja ripottele juustoraaste pinnalle.
Pyöritä levy rullaksi pidemmältä sivulta alkaen. Leikkaa terävällä veitsellä noin 2 cm:n viipaleiksi. Nosta rullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele munalla. Työnnä tikku rullaan saumakohdasta.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 12−15 minuuttia.