Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kinkku-juustosarvet

1 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 0 min

Koulun kotitalouskirjasta tutut juustosarvet ovat täällä jälleen, ja ah, miten hyviltä ne maistuvatkaan! Testaappas sinäkin.

1.9.2016
Reseptin ainekset
16 kpl
2 1/2 dl
kevytmaitoa (tai vettä)
25 g
hiivaa
2 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
6 dl
vehnäjauhoja (6-7 dl, täysjyväjauhoja)
50 g
voita (50-75 g)
50 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (1 dl, halutessa)
Täyte
80 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (8 viipaletta)
8 kpl
kinkkuleikkelettä (8-16 viipaletta, tai palvikinkkua)
Voiteluun
1 kpl
munaa

Kinkku-juustosarvet – ohje:

  1. Liuota nesteeseen hiiva. Lisää sokeri, suola ja jauhot.
  2. Alusta lopuksi taikinaan pehmeä rasva ja halutessasi juustoraaste.
  3. Anna taikinan kohota noin puoli tuntia.
  4. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa siitä ilmat pois.
  5. Jaa taikina kahteen osaan.
  6. Kauli palat ympyröiksi ja leikkaa ne kahdeksaan kolmioon. Jaa kolmioiden kantoihin juustoviipaleet ja kinkkuleikkeleet. Pyöräytä sarviksi leveämmästä päästä alkaen.
  7. Nosta sarvet leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
  8. Voitele kohonneet sarvet munalla.
  9. Paista kinkku-juustosarvia 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt