4,1(15)
Kinder-mousse – superhelppo suklaajälkkäri kirjaimellisesti sulaa suuhun!
munaton
30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen
Kinder-mousse yhdistää suositun yllätysmunan maut kuohkeaksi ja kermaiseksi mousseksi. Keväisen juhlan makein jälkkäri hurmaa lapset ja aikuiset. Nappaa resepti!
Julkaistu 28.3.2023
Maku
Reseptin ainekset 4–6 annosta
Maitosuklaamousse
200 g maitosuklaata
4 dl vispikermaa
Valkosuklaamousse
100 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa
Lisäksi
2 (à 20 g) Kinder-suklaamunaa
2 (43 g) Kinder Bueno -suklaa-patukkaa

Kinder-mousse – ohje:

  1. Valmista mousset. Paloittele maitosuklaa paksupohjaiseen kattilaan ja sulata hyvin miedolla lämmöllä sekoitellen. Sulata valkosuklaa toisessa kattilassa. Voit sulattaa suklaat myös mikrossa tai vesihauteessa.
  2. Vatkaa kermat pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita maitosuklaa erissä toiseen kermavaahtoon ja valkosuklaa toiseen.
  3. Pursota tai lusikoi pieniin jälkiruokakulhoihin ensin maitosuklaavaahtoa ja päälle valkosuklaamoussea.
  4. Koristele suklaamunan lohkoilla. Rouhi suklaapatukat ja ripottele rouhetta annosten päälle.

Vinkki!

Voit tehdä moussen valmiiksi kulhoihin jääkaappiin. Koristele juuri ennen tarjoilua.

Kommentoi »