Kinder-mousse – superhelppo suklaajälkkäri kirjaimellisesti sulaa suuhun!
munaton
30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen
Kinder-mousse yhdistää suositun yllätysmunan maut kuohkeaksi ja kermaiseksi mousseksi. Keväisen juhlan makein jälkkäri hurmaa lapset ja aikuiset. Nappaa resepti!

Reseptin ainekset 4–6 annosta
Maitosuklaamousse
200 g maitosuklaata
4 dl vispikermaa
Valkosuklaamousse
100 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa
Lisäksi
2 (à 20 g) Kinder-suklaamunaa
2 (43 g) Kinder Bueno -suklaa-patukkaa
Kinder-mousse – ohje:
- Valmista mousset. Paloittele maitosuklaa paksupohjaiseen kattilaan ja sulata hyvin miedolla lämmöllä sekoitellen. Sulata valkosuklaa toisessa kattilassa. Voit sulattaa suklaat myös mikrossa tai vesihauteessa.
- Vatkaa kermat pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita maitosuklaa erissä toiseen kermavaahtoon ja valkosuklaa toiseen.
- Pursota tai lusikoi pieniin jälkiruokakulhoihin ensin maitosuklaavaahtoa ja päälle valkosuklaamoussea.
- Koristele suklaamunan lohkoilla. Rouhi suklaapatukat ja ripottele rouhetta annosten päälle.
Vinkki!
Voit tehdä moussen valmiiksi kulhoihin jääkaappiin. Koristele juuri ennen tarjoilua.