Kotivinkki

Kikhernekastike on täydellinen arkiruoka, joka lennättää makumatkalle Aasiaan – ihastu kookoksen, korianterin ja curryn lyömättömään yhdistelmään

15 min
KA
LA
MA
MU
VE
3.89
0

Kikhernekastike on täydellinen kaveri riisille. Nopeasti valmistuva, currytahnalla ja korianterilla aateloitu arkiruoka valmistuu vain vartissa. Kurkkaa resepti, kokeile ja ihastu!
Tulosta
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

Kikhernekastike

  • 285 gsäilykekikherneitä
  • tilkka öljyä
  • 1pieni sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklmietoa currytahnaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • ½ tljauhettua korianteria
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 250 gkookoskermaa
  • 50 gtuoretta pinaattia
  • suolaa
  • tuoretta korianteria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kikhernekastike valmistuu näin:

  1. Valuta kikherneet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota pilkottu sipuli sekä valkosipuli.
  2. Lisää sekaan currytahna ja mausteet. Kuumenna edelleen parin minuutin ajan.
  3. Kumoa sekaan kikherneet, tomaattimurska ja kookoskerma sekä siistityt pinaatinlehdet. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Maista. Mausta kikhernekastike suolalla sekä korianterilla.
  4. Tarjoa kikhernekastike höyrytetyn riisin ja salaatin kanssa.
MITÄ PIDIT?
3.89