


Kikhernekastike on täydellinen arkiruoka, joka lennättää makumatkalle Aasiaan – ihastu kookoksen, korianterin ja curryn lyömättömään yhdistelmään
15 min
Kikhernekastike on täydellinen kaveri riisille. Nopeasti valmistuva, currytahnalla ja korianterilla aateloitu arkiruoka valmistuu vain vartissa. Kurkkaa resepti, kokeile ja ihastu!
Reseptin ainekset
4 annosta
Kikhernekastike
285 g
säilykekikherneitä
tilkka öljyä
1
pieni sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
mietoa currytahnaa
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
jauhettua korianteria
400 g
tomaattimurskaa
250 g
kookoskermaa
50 g
tuoretta pinaattia
suolaa
tuoretta korianteria
Kikhernekastike valmistuu näin:
- Valuta kikherneet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota pilkottu sipuli sekä valkosipuli.
- Lisää sekaan currytahna ja mausteet. Kuumenna edelleen parin minuutin ajan.
- Kumoa sekaan kikherneet, tomaattimurska ja kookoskerma sekä siistityt pinaatinlehdet. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Maista. Mausta kikhernekastike suolalla sekä korianterilla.
- Tarjoa kikhernekastike höyrytetyn riisin ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat