Valmistele ensin marinoidut sipulit. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon sipulit. Nosta kulho peitettynä jääkaappiin salaatin valmistelun ajaksi.
Paahda sitten munakoisot. Huuhtele ja leikkaa munakoisot parin sentin kuutioiksi. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet ja minttu.
Sekoita öljy, valkosipuli, minttu ja garam masala isossa kulhossa. Sekoita joukkoon munakoisopalat.
Levitä munakoisopalat leivinpaperin päälle pellille.
Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Käännä palat kerran paahtumisen aikana. Jäähdytä.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Pese ja kuutioi tomaatit.
Hienonna lehtipersilja.
Valuta sipulit marinadista. Yhdistä kaikki kasvikset kulhossa ja kumoa tarjoilukulhoon. Purista kikherne-munakoisosalaatin päälle lopuksi päälle sitruunamehua.
Kikherneiden tilalle sopivat myös käyttövalmiit pavut.