Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Keväinen kerroskiisseli

30 min

Vanhanajan kerroskiisseli tekee päivitetyn paluun keväisenä kookoskiisselinä. Täyteläisestä kookosmaidosta valmistuu maidoton kiisseli, joka saa pinnalleen raikkaan mango-limettikerroksen. Nam!

1.7.2015
Reseptin ainekset
5 annosta
Kookoskiisseli
5 dl
kookosmaitoa (kermaista, Santa Marian Extra Creamy)
1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1/2 dl
perunajauhoja
Mango-limettipyree
2 kpl
tuoretta mangoa (syöntikypsää)
2 rkl
limen mehua
1 tl
limen kuorta
2 rkl
ruokosokeria
Koristeluun
paahdettuja kookoslastuja (Urtekram)

Mittaa pinnoitettuun kattilaan kookosmaito, sokerit ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Anna pulpahtaa muutamia kertoja.

Nosta kattila pois levyltä ja anna kiisselin jäähtyä. Ripottele päälle heti sokeria kuortumisen estämiseksi.

Kuori ja paloittele mangot tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kannuun. Lisää limen mehu ja kuori. Soseuta tasaiseksi. Mausta sokerilla.

Annostele laseihin tai jälkiruokamaljoihin kookoskiisseliä.

Peitä muovikelmulla ja siirrä jääkaappiin odottamaan. Siirrä mango-limepyree erillisessä astiassa ja peitettynä myös jääkaappiin. Voit valmistaa keväiset kerroskiisselit valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Lisää kerroskiisselin päälle mango-limepyreetä.

Koristele keväiset kerroskiisselit paahdetuilla kookoslastuilla juuri ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt