Maku

Keväinen kerroskiisseli

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Vanhanajan kerroskiisseli tekee päivitetyn paluun keväisenä kookoskiisselinä. Täyteläisestä kookosmaidosta valmistuu maidoton kiisseli, joka saa pinnalleen raikkaan mango-limettikerroksen. Nam!
GL
MA
MU
3.7
0
Julkaistu: 1.7.2015


Ainekset (5 annosta)

Kookoskiisseli

  • 5 dlkookosmaitoa (kermaista, Santa Marian Extra Creamy)
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1/2 dlperunajauhoja

Mango-limettipyree

  • 2 kpltuoretta mangoa (syöntikypsää)
  • 2 rkllimettimehua
  • 1 tllimetin kuorta
  • 2 rklruokosokeria

Lisäksi

  • Koristeluun paahdettuja kookoslastuja (Urtekram)
Tulosta
Mittaa pinnoitettuun kattilaan kookosmaito, sokerit ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Anna pulpahtaa muutamia kertoja.
Nosta kattila pois levyltä ja anna kiisselin jäähtyä. Ripottele päälle heti sokeria kuortumisen estämiseksi.
Kuori ja paloittele mangot tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kannuun. Lisää limetin mehu ja -kuori. Soseuta tasaiseksi. Mausta sokerilla.
Annostele laseihin tai jälkiruokamaljoihin kookoskiisseliä.
Peitä muovikelmulla ja siirrä jääkaappiin odottamaan. Siirrä mango-limettipyree erillisessä astiassa ja peitettynä myös jääkaappiin. Voit valmistaa keväiset kerroskiisselit valmiiksi jo edellisenä päivänä.
Lisää kerroskiisselin päälle mango-limettipyreetä.
Koristele keväiset kerroskiisselit paahdetuilla kookoslastuilla juuri ennen tarjoilua.
MITÄ PIDIT?
3.67
Kommentoi »