


Keväinen kerroskiisseli
Vanhanajan kerroskiisseli tekee päivitetyn paluun keväisenä kookoskiisselinä. Täyteläisestä kookosmaidosta valmistuu maidoton kiisseli, joka saa pinnalleen raikkaan mango-limettikerroksen. Nam!
Mittaa pinnoitettuun kattilaan kookosmaito, sokerit ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Anna pulpahtaa muutamia kertoja.
Nosta kattila pois levyltä ja anna kiisselin jäähtyä. Ripottele päälle heti sokeria kuortumisen estämiseksi.
Kuori ja paloittele mangot tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kannuun. Lisää limen mehu ja kuori. Soseuta tasaiseksi. Mausta sokerilla.
Annostele laseihin tai jälkiruokamaljoihin kookoskiisseliä.
Peitä muovikelmulla ja siirrä jääkaappiin odottamaan. Siirrä mango-limepyree erillisessä astiassa ja peitettynä myös jääkaappiin. Voit valmistaa keväiset kerroskiisselit valmiiksi jo edellisenä päivänä.
Lisää kerroskiisselin päälle mango-limepyreetä.
Koristele keväiset kerroskiisselit paahdetuilla kookoslastuilla juuri ennen tarjoilua.