Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsa-halloumivartaat tarjoillaan mehukkaiden grillitomaattien kanssa – nappaa helppo ohje!

40 min

Kiepauta kesäkurpitsanauhat halloumipalojen ympärille ja grillaa raidallisiksi. Vartaiden kaverina maistuvat yrttiset grillitomaatit. Nappaa resepti!

17.7.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (300 g)
kesäkurpitsa
200 g
halloumia
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
⅓ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Grillitomaatit
300 g
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
3
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
yrttisekoitusta (Välimeren tai Provencen)
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Lisäksi
4
varrastikkua

Kesäkurpitsa-halloumivartaat ja grillitomaatit – ohje:

  1. Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkittäin 8 ohutta viipaletta.
  2. Leikkaa halloumi ensin halki ja sitten molemmat puolikkaat neljään osaan, jolloin saat 8 neliön mallista palaa. Kääri jokainen halloumipala kesäkurpitsanauhaan.
  3. Pujota palat grillivartaisiin. Jos käytät puisia vartaita, liota niitä ensin puoli tuntia kylmässä vedessä.
  4. Sekoita öljy, sitruunanmehu ja mausteet. Sivele vartaat sitruunaöljyllä.
  5. Laita tomaatit grillin kestävään vuokaan, esimerkiksi alumiinivuokaan. Kuori valkosipulinkynnet ja lisää vuokaan. Valuta päälle öljy ja lisää mausteet. Sekoita. Grillaa tomaatteja noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät.
  6. Grillaa vartaat molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa vartaat tomaattien kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt