Kesäkurpitsachutney
1 h 45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
1 h 30 minMausteinen ja täyteläinen kesäkurpitsachutney on omiaan intialaisen ruoan kanssa, mutta loistokumppani myös grillipihville ja broilerille!
GL
MA
MU
KA
VE
4.8
Kuvat
Julkaistu 3.8.2015

Kesäkurpitsachutney
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 600 gkesäkurpitsaa
- 3 kpltomaattia (isoa, kypsää)
- 4 kplvalkosipulinkynttä
- 1 kplsipulia (iso)
- 1 rkltuoretta inkivääriä (hienonnettuna)
- 1 dlväkiviinaetikkaa
- 3 dlsokeria
- 2 tlsuolaa
- 2 tlvalkopippuria (tai mustapippuria, kokonaisia)
- 1 tljuustokuminaa
- 1/2 tlchilirouhetta
- 1/2 tlcurrya (vahvaa)
- 1/4 tlkanelia
- 1 tlgaram masalaa
Kuutioi kesäkurpitsat. Hienonna tomaatit. Kuori ja silppua sipulit.
Mittaa kaikki ainekset garam masalaa lukuun ottamatta kattilaan. Hauduta hiljalleen 1–1,5 tuntia.
Lisää garam masala aivan hauduttamisen lopussa. Kaada kesäkurpitsachutney puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.