


Kesäkurpitsachutney
1 h 45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 30 min
Mausteinen ja täyteläinen kesäkurpitsachutney on omiaan intialaisen ruoan kanssa, mutta loistokumppani myös grillipihville ja broilerille!
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
kesäkurpitsaa
3 kpl
tomaattia (isoa, kypsää)
4 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
sipulia (iso)
1 rkl
tuoretta inkivääriä (hienonnettuna)
1 dl
väkiviinaetikkaa
3 dl
sokeria
2 tl
suolaa
2 tl
valkopippuria (tai mustapippuria, kokonaisia)
1 tl
juustokuminaa
1/2 tl
chilirouhetta
1/2 tl
currya (vahvaa)
1/4 tl
kanelia
1 tl
garam masalaa
Kuutioi kesäkurpitsat. Hienonna tomaatit. Kuori ja silppua sipulit.
Mittaa kaikki ainekset garam masalaa lukuun ottamatta kattilaan. Hauduta hiljalleen 1–1,5 tuntia.
Lisää garam masala aivan hauduttamisen lopussa. Kaada kesäkurpitsachutney puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat