Maku

Kesäkurpitsachutney

1 h 45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Mausteinen ja täyteläinen kesäkurpitsachutney on omiaan intialaisen ruoan kanssa, mutta loistokumppani myös grillipihville ja broilerille!
GL
MA
MU
KA
VE
4.8
0
Julkaistu 3.8.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 600 gkesäkurpitsaa
  • 3 kpltomaattia (isoa, kypsää)
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplsipulia (iso)
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (hienonnettuna)
  • 1 dlväkiviinaetikkaa
  • 3 dlsokeria
  • 2 tlsuolaa
  • 2 tlvalkopippuria (tai mustapippuria, kokonaisia)
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1/2 tlchilirouhetta
  • 1/2 tlcurrya (vahvaa)
  • 1/4 tlkanelia
  • 1 tlgaram masalaa
Tulosta

Kuutioi kesäkurpitsat. Hienonna tomaatit. Kuori ja silppua sipulit.

Mittaa kaikki ainekset garam masalaa lukuun ottamatta kattilaan. Hauduta hiljalleen 1–1,5 tuntia.

Lisää garam masala aivan hauduttamisen lopussa. Kaada kesäkurpitsachutney puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa. 

Kommentoi »