


Kerrospannacotta
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min
Suloinen vadelmalla sekä sahramilla maustettu väripilkku pannacotta on ihastuttava pääsiäisen jälkiruoka. Koristeeksi sopii yksinkertaisesti suklaamunat, mutta myös tuoreet marjat
Reseptin ainekset
4 annosta
Vadelmapannacotta
2,5 dl
kermaa
1 kpl
liivatelehtiä
1,5 dl
vadelmia (pakaste)
1,5 rkl
sokeria
Sahramipannacotta
3 dl
kermaa
1 kpl
liivatelehteä
1,5 rkl
sokeria
0,25-0,5 g
sahramia
Kerrospannacotta – ohje:
- Laita liivatelehti kylmään veteen. Kuumenna kerma, lisää vadelmat, anna niiden sulaa.
- Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti ja sokeri, tarkista maku, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin. Anna jähmettyä rauhassa tunnin verran.
- Laita toinen liivatelehti veteen.
- Kuumenna kerma ja lisää siihen sahrami sekä sokeri, tarkista maku.
- Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin vadelmakerroksen päälle.
- Anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele tuoreilla marjoilla tai suklaamunilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat