5(2)
Kerrospannacotta
Kasvis
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h
Suloinen vadelmalla sekä sahramilla maustettu väripilkku pannacotta on ihastuttava pääsiäisen jälkiruoka. Koristeeksi sopii yksinkertaisesti suklaamunat, mutta myös tuoreet marjat
Reseptin ainekset
4 annosta
Vadelmapannacotta
2,5 dlkermaa
1 kplliivatelehtiä
1,5 dlvadelmia (pakaste)
1,5 rklsokeria
Sahramipannacotta
3 dlkermaa
1 kplliivatelehteä
1,5 rklsokeria
0,25-0,5 gsahramia

Kerrospannacotta – ohje:

  1. Laita liivatelehti kylmään veteen. Kuumenna kerma, lisää vadelmat, anna niiden sulaa.
  2. Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti ja sokeri, tarkista maku, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin. Anna jähmettyä rauhassa tunnin verran.
  3. Laita toinen liivatelehti veteen.
  4. Kuumenna kerma ja lisää siihen sahrami sekä sokeri, tarkista maku.
  5. Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin vadelmakerroksen päälle.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele tuoreilla marjoilla tai suklaamunilla. 
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.