Kerrospannacotta
3 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
3 h Suloinen vadelmalla sekä sahramilla maustettu väripilkku pannacotta on ihastuttava pääsiäisen jälkiruoka. Koristeeksi sopii yksinkertaisesti suklaamunat, mutta myös tuoreet marjat
KA
5
Kuvat
Julkaistu 6.4.2017

Kerrospannacotta
Reseptin ainekset (4 annosta)
Vadelmapannacotta
- 2,5 dlkermaa
- 1 kplliivatelehtiä
- 1,5 dlvadelmia (pakaste)
- 1,5 rklsokeria
Sahramipannacotta
- 3 dlkermaa
- 1 kplliivatelehteä
- 1,5 rklsokeria
- 0,25-0,5 gsahramia
Kerrospannacotta – ohje:
- Laita liivatelehti kylmään veteen. Kuumenna kerma, lisää vadelmat, anna niiden sulaa.
- Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti ja sokeri, tarkista maku, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin. Anna jähmettyä rauhassa tunnin verran.
- Laita toinen liivatelehti veteen.
- Kuumenna kerma ja lisää siihen sahrami sekä sokeri, tarkista maku.
- Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin vadelmakerroksen päälle.
- Anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele tuoreilla marjoilla tai suklaamunilla.