Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kerrospannacotta

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Suloinen vadelmalla sekä sahramilla maustettu väripilkku pannacotta on ihastuttava pääsiäisen jälkiruoka. Koristeeksi sopii yksinkertaisesti suklaamunat, mutta myös tuoreet marjat

Reseptin ainekset
4 annosta
Vadelmapannacotta
2,5 dl
kermaa
1 kpl
liivatelehtiä
1,5 dl
vadelmia (pakaste)
1,5 rkl
sokeria
Sahramipannacotta
3 dl
kermaa
1 kpl
liivatelehteä
1,5 rkl
sokeria
0,25-0,5 g
sahramia

Kerrospannacotta – ohje:

  1. Laita liivatelehti kylmään veteen. Kuumenna kerma, lisää vadelmat, anna niiden sulaa.
  2. Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti ja sokeri, tarkista maku, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin. Anna jähmettyä rauhassa tunnin verran.
  3. Laita toinen liivatelehti veteen.
  4. Kuumenna kerma ja lisää siihen sahrami sekä sokeri, tarkista maku.
  5. Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin vadelmakerroksen päälle.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele tuoreilla marjoilla tai suklaamunilla. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt