Maku

Kermainen kasviskeitto

2 h 45 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
2 h
4.3
0


Ainekset (6 annosta)

  • 1 rklvoita paistamiseen
  • 1 kplsipuli
  • 3 kplisoa valkosipulinkynttä
  • 1 kplkukkakaali
  • 1 lluomukasvislientä
  • rasiallinen paahdettuja kirsikkatomaatteja
  • 1 kpltomaattimurskaa (tölkki, 400 gr)
  • 2 dlkuohukermaa
  • 3 rklvalkoviinietikkaa
  • 2 rklkuivattua oreganoa
  • suolaa ja pippuria
  • 1-2 rklchilihiutaleita
Tulosta

Valmista paahdetut tomaatit. 

Silppua sipulit. 

Lisää isoon kattilaan voi ja sipulit. 

Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet. 

Silppua kukkakaali. 

Lisää kukkakaali kattilaan. 

Kaada kattilaan kasvisliemi (lientä tulee olla niin paljon, että se peittää kukkakaalit). 

Keitä kunnes kukkakaali on kypsää. 

Soseuta keitto tasaiseksi. 

Mausta. 

Lisää tomaattimurska. 

Lisää kuohukerma ja anna porista miedolla lämmöllä vielä noin 20 minuuttia tai enemmän. 

Maista ja mausta lisää jos tarve. 

Kommentoi »