


Paahdetut tomaatit a'la Gastronaatti
10 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 10 h 0 min
Reseptin ainekset
20 kpl
2 kg
tomaattia
2-3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta timjamia
1 rkl
suolaa
Aloita pesemällä tomaatit.
Halkaise tomaatit ja irroita kanta.
Levitä tomaatit leivinpaperille riveihin ja ripottele päälle suolaa sekä oliiviöljyä.
Lisää lopuksi tuoretta timjamia.
Paahda tomaatteja uunissa 8-10 tuntia, n. 90-100 asteessa. Jätä uunin luukku auki, jotta kosteus pääsee ulos. Itse viritin lusikan uunin luukun väliin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat