Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kauracookiepopsit

2 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 30 min
Reseptin ainekset
30 kpl
1 kpl
murotaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras Kauramurotaikinaa)
200 g
tuorejuustoa (appelsiinin- tai sitruunanmakuista)
1 tl
sitruunankuoriraastetta
Kuorrutus
200 g
valkosuklaata
5 rkl
koristerakeita
Lisäksi
tikkaritikkuja (leivontakaupoista) tai katkaistuja varrastikkuja
oasis-sieni + sokeria tai 1/2 vesimelonia

Sulata taikinalevyt. Paista taikinoita leivinpaperin päällä pellillä 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Anna levyjen jäähtyä.

Murusta levyt sormin tai monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää seokseen huoneenlämpöinen tuorejuusto ja sitruunankuoriraaste. Sekoita tasaiseksi.

Pyörittele taikina pieniksi, tasakokoisiksi palloiksi. Työnnä palloihin tikut. Anna pallojen kovettua jääkaapissa vähintään tunti.

Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa. Kasta pallojen päät tai pallot kokonaan sulaan suklaaseen ja sen jälkeen lautaselle levitettyihin nonparelleihin. Voit myös levittää suklaan veitsellä pallojen pintaan ja lusikoida päälle nonparelleja.

Nosta valmiit cookiepopsit pystyyn maljaan, jossa on oasis-sieni ja sokeria, tai työnnä ne puolikkaaseen vesimeloniin. Nosta jääkaappiin. Tarjoile cookiepopsit kylminä, jotta pallot pysyvät tikuissaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt